Servis računala

Home/Usluge/Servis računala

Zaštita od virusa vašeg računala u doba sveprisutnog Interneta je danas izuzetno važna i postojeća instalacija antivirusnog programa je ne samo dobrodošla već i očekivana na svakom PC računalu bilo ono na poslu ili kod kuće.

Ukoliko se neki od virusa ili raznih vrsta zloćudnih programa ipak uspije instalirati na Vaše računalo tvrtka Edinkom pruža usluge detaljnog pregleda i čišćenja vašeg računala (ili više njih pogotovo ukoliko su umreženi) te će, ukoliko je to moguće, učiniti sve da se sačuvaju Vaši neprocjenjivi podaci.

Da li se vaše računalo ponaša čudno ili radi izuzetno usporeno? Da li su Vaši prijatelji primili čudne e-mail poruke od Vas? Ukoliko ste detektirali ili samo sumnjate na viruse u Vašem računalu, kontaktirajte nas odmah i ukratko objasnite simptome koje ima Vaše računalo i bit ćemo Vam na usluzi. Posjedujemo stručnost za ispravno uklanjanje virusa, popravljanje šteta i postavljanje zaštite za naredno razdoblje. Možemo Vam predložiti i instalirati program za antivirusnu zaštitu. Budite sigurni da opasnosti od virusa ne shvaćate olako jer lako mogu nanijeti štetu vašem radu i podacima.

Najmanje što sami možete učiniti je da instalirate besplatni antivirus Avast, koji se pokazao kao solidno rješenje. Program možete besplatno skinuti na ovom linku:

Obrazac za hitnu pomoć!