Edinkom d.o.o. - Microsoft certified partner

Edinkom d.o.o. je Microsoft Certified partner i više od 25 godina pruža usluge prodaje, servisa i održavanja računalne opreme i  sistema.

Našim korisnicima pružamo  IT riješenja  koja su ukorak s najnovijim tehnologijama i trendovima te na taj način naši klijenti postaju konkurentniji. Informatizacija i prave poslovne odluke mogu biti ono što Vas razlikuje od ostalih.

Prilikom planiranja IT rješenja, najviše pažnje polažemo Vašim zahtjevima uz neprekidan uvid u poboljšanje poslovnih procesa te ujedno i smanjene  troškova. Naši djelatnici osim što imaju preko 25 godina iskustva u održavanju računalnih sistema ujedno su i Microsoft certificirani IT Professional, system inženjeri te su osposobljeni su za planiranje i implementaciju postojećeg ili novog sustava prilagođenog Vašim potrebama. Edinkom d.o.o. konstantnim ulaganjem u obuku svojih djelatnika prati nove trendove tehnologija, sudjeluje na Microsoft obučavanjima i u stalnom je kontaktu sa svojim IT partnerima. Microsoft platforme na koje se oslanjamo i za koje pružamo usluge održavanja ujedno nude i rješenje za tvrtke svih veličina, pa bih izdvojili par proizvoda sa kojima radimo:

  • Microsoft server platforme kao što su
  • Server standard, SBS, Exchange
  • Microsoft Windows platforme
  • Microsoft Office i Office 365
  • Microsoft Azure

         

Edinkom d.o.o. također nudi veliki prodajni asortiman, izdvajamo nekoliko najjačih imena od računalne opreme: HP, IBM Lenovo, Dell, Asus, Palit, Adata, Kingstone, Seasonic, Qnap… te mrežne opreme Cisco, D-link, HP, Linksys i drugi.

Naše ljubazno osoblje pomoći će vam  u konfiguraciji Vašeg novog radnog mjesta ili kompletnog rješenja.

Obratite nam se s punim povjerenjem!


Edinkom d.o.o. 
Križna cesta 7, 10000 Zagreb
Društvo je upisano u Registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem Tt-95/2606-2, MBS 080023185. OIB: 24478211698.

Temeljni kapital društva iznosi 30.400,00 kuna i uplaćen je u cijelosti.
Uprava: Edin Mehulić, dipl.ing.
Poslovna banka: ZABA, Transakcijski račun: 236000 – 1101278951 .IBAN: HR3023600001101278951