e-impuls

Bespovratna sredstva se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.–2020.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu natječaja E Impuls, referentna oznaka Poziva KK.03.2.1.06.0436
Referentna oznaka: KK.03.2.1.06.0436
Naziv projekta: Proširenje kapaciteta postojeće poslovne jedinice kroz uređenje i opremanje server sobe te centra za zaštitu računalnih podataka

EDIN-KOM d.o.o.
Križna cesta 7
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 24478211698
Razdoblje provedbe Projekta je od 04. 10.2017. do 04.06. 2018.
Ukupna vrijednost Projekta: 205.650,00 HRK
Bespovratna sredstva dodjeljena u iznosu od 164.021,55 HRK

Opis projekta:

Cilj projekta je potaknuti jačanje konkurentnosti poduzeća Edin-kom d.o.o. kroz ulaganje u proširenje kapaciteta postojeće poslovne jedinice te opremanje server sobe i data centra u svrhu unapređenja i proširenja usluga koje nudimo postojećim klijentima i kao komparativna prednost za dobivanje novih klijenata i poslovnih partnera.
Kroz ovaj projekt, zahvaljujući financijskim sredstvima koja nam osigurava Ministarstvo kroz fondove Europske unije, u mogućnosti smo uložiti znatna sredstva u nabavu IT opreme neophodne za čuvanje računalnih podataka kao i novih usluga – najam virtualnih servera ( VPS ) te se prikljućiti trendovima u IT rješenjima gdje je sve vište pristutno cloud rješenja, najam ili kolokacija opreme..

Zahvaljujući osiguranim sredstvima, EDIN-KOM d.o.o. će se lako prilagoditi novim trendovima usvajajući nove tehnologije i znanja što će nam neposredno omogućiti podizanje kvalitete i konkurentnosti, te povećanje prihoda i broja zaposlenih, te daljnje širenje na domaćem i inozemnom tržištu ( susjedne države i države Europske unije ) pogotovo nakon uvođenja GDPR regulative gdje je određeno da se osobni podaci unutar EU čuvaju isključivo unutar EU.

Glavni rezultat projekta je opremanje i uređenje server sobe te centra za zaštitu i čuvanje kopije podataka s vatrozidnom zaštitom na lokaciji Križna cesta 7. U komunikacijskom ormaru će se nalazili serveri, diskovno polje pohrane 4T*4, 24 port HP swich, Firewall Mikrotik, UPS, agregat, protuprovalna vrata, protupožarna zaštita, klima uređaj i video nadzor.
Ciljana skupina projekta na prvom su mjestu naši postojeći korisnici kao i otvoreno tržište za ovu vrstu usluge koje je tek u nastajanju. Projektna ulaganja su osmišljena s ciljem da omoguće kvalitetne radne uvjete, te na taj način osiguraju realizaciju njihovih potencijala što direktno doprinosi i uspjehu samog poduzeća.

Osoba za komunikaciju: Edin Mehulić +385 91/ 232 8888
Kontakt adresa elektroničke pošte: edinkom@edinkom.com

Kontakt

Kontaktirajte nas